Jump to content
ziffa

Arma 3 crash error: 0xC0000005 - STATUS_ACCESS_VIOLATION

Recommended Posts

I'm annoyed at myself for not thinking of it sooner, as it's usually part of my normal troubleshooting... but I disabled my AVG Free antivirus and the game launches perfectly, like it should.  Even after AVG comes back on (I just disabled it for 10 minutes and tried starting the game), it doesn't seem to affect stability.  Why it won't let the game start, but has no problem with it while it's running... well, who knows.  

 

So my problem is "resolved" inasmuch as it's not a Bohemia issue.

 

Thanks to razazel for the offer of help, and I hope the other folks having the issue can find a resolution as well.  I guess all I can add is "try disabling your av".

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm annoyed at myself for not thinking of it sooner, as it's usually part of my normal troubleshooting... but I disabled my AVG Free antivirus and the game launches perfectly, like it should.  Even after AVG comes back on (I just disabled it for 10 minutes and tried starting the game), it doesn't seem to affect stability.  Why it won't let the game start, but has no problem with it while it's running... well, who knows.  

 

So my problem is "resolved" inasmuch as it's not a Bohemia issue.

 

Thanks to razazel for the offer of help, and I hope the other folks having the issue can find a resolution as well.  I guess all I can add is "try disabling your av".

I tought it was AVG at a moment, but my keep having the same error every time

I don't play Arma 3 in multiplayer anymore I only play solo and this crash happens every time i go to fast to point A to a point B or when i make a save at any moment, or just when I play more then 15 minutes

Here's my crash report: http://www.mediafire.com/download/v6538k4z6cpblmw/ArmaReport_Log_20160320T122219_MendozaXJohann.zip

i will send another crash report without mods

Share this post


Link to post
Share on other sites

0xC0000005 - STATUS_ACCESS_VIOLATION      Keeps happening today every 10min  or sooner while playing  today ive verified restarted pc and idk what to do ive even redownloaded arma too and nothing helps. Any solutions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, I'm sad to jump into this ship too... It's the very first time I have a problem with ArmA that I can't fix myself. 

 

I get "0x00000001 – UNABLE_TO_INIT_DXGI"   either at random points while playing different modes, or at specific points in certain missions. 

 

I've tried everything from new drivers, old ones, slightly incompatible ones, reinstalled windows, arma, steam... To no avail.

 

Here are links to my dropbox where anyone who'd like to help can get my logs (autogenerated error-report) with mods: 

https://www.dropbox.com/s/n2yzujzyrhxjz5x/ArmaReport_Log_20160318T195043_Angel.zip?dl=0

 

and without mods (there is no difference whatsoever, I crash either way with the same error code):

https://www.dropbox.com/s/srm9tsun9nh6xcs/ArmaReport_Log_20160321T173705_Angel_noMods.zip?dl=0

 

 

 

Edit:

I found this: https://communities.intel.com/thread/46821?start=0&tstart=0, which might be useful for people running the game on an HD 4000.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cant make a new post but i have this info

 

 

----------------------------
System information
----------------------------
Date:                2016-04-20 00:59:36 / 2016-04-19 17:59:36 -07
Current dir:         F:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3
AppData dir:         C:\Users\Pierce\AppData\Local
Command line:        "F:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3\arma3launcher.exe" C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Arma3 -profiles=Profiles
Version:             1.4.134.594
CLR version:         4.0.30319.42000
OS Version:          10.0.10586.0 (Microsoft Windows NT 10.0.10586.0)
OS 64 bit:           True
Process 64 bit:      False
Personal dir:        C:\Users\Pierce\Documents
Culture:             en-US
UI Culture:          en-US
Point of log:        Unhandled Exception
 
----------------------------
Exception
----------------------------
System.OutOfMemoryException: Insufficient memory to continue the execution of the program.
   at System.Windows.Media.Composition.DUCE.Channel.SyncFlush()
   at System.Windows.Interop.HwndTarget.UpdateWindowSettings(Boolean enableRenderTarget, Nullable`1 channelSet)
   at System.Windows.Interop.HwndTarget.UpdateWindowPos(IntPtr lParam)
   at System.Windows.Interop.HwndTarget.HandleMessage(WindowMessage msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
   at System.Windows.Interop.HwndSource.HwndTargetFilterMessage(IntPtr hwnd, Int32 msg, IntPtr wParam, IntPtr lParam, Boolean& handled)
   at MS.Win32.HwndWrapper.WndProc(IntPtr hwnd, Int32 msg, IntPtr wParam, IntPtr lParam, Boolean& handled)
   at MS.Win32.HwndSubclass.DispatcherCallbackOperation(Object o)
   at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.InternalRealCall(Delegate callback, Object args, Int32 numArgs)
   at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.TryCatchWhen(Object source, Delegate callback, Object args, Int32 numArgs, Delegate catchHandler)
   at System.Windows.Threading.Dispatcher.LegacyInvokeImpl(DispatcherPriority priority, TimeSpan timeout, Delegate method, Object args, Int32 numArgs)
   at MS.Win32.HwndSubclass.SubclassWndProc(IntPtr hwnd, Int32 msg, IntPtr wParam, IntPtr lParam)
 
----------------------------
Modules and assemblies
----------------------------
- mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\mscorlib.dll
- arma3launcher, Version=1.4.134.594, Culture=neutral, PublicKeyToken=null; F:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3\arma3launcher.exe
- PresentationFramework, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\PresentationFramework\v4.0_4.0.0.0__31bf3856ad364e35\PresentationFramework.dll
- WindowsBase, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\WindowsBase\v4.0_4.0.0.0__31bf3856ad364e35\WindowsBase.dll
- System.Core, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Core\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Core.dll
- System, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.dll
- PresentationCore, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_32\PresentationCore\v4.0_4.0.0.0__31bf3856ad364e35\PresentationCore.dll
- log4net, Version=1.2.13.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=669e0ddf0bb1aa2a; F:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3\Launcher\log4net.dll
- System.Configuration, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Configuration\v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Configuration.dll
- System.Xml, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Xml\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Xml.dll
- SharedResources, Version=1.4.134.594, Culture=neutral, PublicKeyToken=null; F:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3\Launcher\SharedResources.dll
- System.Xaml, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Xaml\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Xaml.dll
- Utils, Version=1.4.134.594, Culture=neutral, PublicKeyToken=null; F:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3\Launcher\Utils.dll
- arma3launcher.resources, Version=1.4.134.594, Culture=en-US, PublicKeyToken=null; F:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3\Launcher\en-US\arma3launcher.resources.dll
- SharedResources.resources, Version=1.4.134.594, Culture=en-US, PublicKeyToken=null; F:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3\Launcher\en-US\SharedResources.resources.dll
- PresentationFramework.Aero2, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\PresentationFramework.Aero2\v4.0_4.0.0.0__31bf3856ad364e35\PresentationFramework.Aero2.dll
- Microsoft.GeneratedCode, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null; (dynamic assembly)
- System.Runtime.Serialization, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Runtime.Serialization\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Runtime.Serialization.dll
- System.Xml.Linq, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Xml.Linq\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Xml.Linq.dll
- SMDiagnostics, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\SMDiagnostics\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\SMDiagnostics.dll
- PresentationFramework-SystemXml, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\PresentationFramework-SystemXml\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\PresentationFramework-SystemXml.dll
- System.ServiceModel, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.ServiceModel\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.ServiceModel.dll
- System.Drawing, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Drawing\v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Drawing.dll
- PresentationFramework-SystemXmlLinq, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\PresentationFramework-SystemXmlLinq\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\PresentationFramework-SystemXmlLinq.dll
- UIAutomationTypes, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\UIAutomationTypes\v4.0_4.0.0.0__31bf3856ad364e35\UIAutomationTypes.dll
- PresentationUI, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\PresentationUI\v4.0_4.0.0.0__31bf3856ad364e35\PresentationUI.dll
- PresentationFramework-SystemCore, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\PresentationFramework-SystemCore\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\PresentationFramework-SystemCore.dll
- SteamLayerWrap, Version=0.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null; F:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3\Launcher\SteamLayerWrap.dll
- System.Management, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Management\v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Management.dll
- System.ServiceModel.Internals, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.ServiceModel.Internals\v4.0_4.0.0.0__31bf3856ad364e35\System.ServiceModel.Internals.dll
- System.Runtime.Caching, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Runtime.Caching\v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Runtime.Caching.dll
- UIAutomationProvider, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35; C:\WINDOWS\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\UIAutomationProvider\v4.0_4.0.0.0__31bf3856ad364e35\UIAutomationProvider.dll
- Xceed.Wpf.Toolkit, Version=2.1.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=3e4669d2f30244f4; F:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3\Launcher\Xceed.Wpf.Toolkit.dll
 
----------------------------
Assembly resolution
----------------------------
Resolving SharedResources.XmlSerializers, Version=1.4.134.594, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
    requested by: unknown
    not resolved
 
Resolving SharedResources.XmlSerializers
    requested by: unknown
    not resolved
 
Resolving PresentationUI.Aero2, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35
    requested by: unknown
    not resolved
 
Resolving Xceed.Wpf.Toolkit.resources, Version=2.1.0.0, Culture=en-US, PublicKeyToken=3e4669d2f30244f4
    requested by: unknown
    not resolved
 
Resolving Xceed.Wpf.Toolkit.resources, Version=2.1.0.0, Culture=en-US, PublicKeyToken=3e4669d2f30244f4
    requested by: unknown
    not resolved
 
Resolving Xceed.Wpf.Toolkit.resources, Version=2.1.0.0, Culture=en, PublicKeyToken=3e4669d2f30244f4
    requested by: unknown
    not resolved
 
Resolving Xceed.Wpf.Toolkit.resources, Version=2.1.0.0, Culture=en, PublicKeyToken=3e4669d2f30244f4
    requested by: unknown
    not resolved
 
Resolving Xceed.Wpf.Toolkit.resources, Version=2.1.0.0, Culture=en-US, PublicKeyToken=3e4669d2f30244f4
    requested by: unknown
    not resolved
 
Resolving Xceed.Wpf.Toolkit.resources, Version=2.1.0.0, Culture=en-US, PublicKeyToken=3e4669d2f30244f4
    requested by: unknown
    not resolved
 
Resolving Xceed.Wpf.Toolkit.resources, Version=2.1.0.0, Culture=en, PublicKeyToken=3e4669d2f30244f4
    requested by: unknown
    not resolved
 
Resolving Xceed.Wpf.Toolkit.resources, Version=2.1.0.0, Culture=en, PublicKeyToken=3e4669d2f30244f4
    requested by: unknown
    not resolved
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suddenly since today the games chashes when i join a server and then try to "leave" the lobby to start playing.

No mods running.

 

 

PS: The Serverbrowser fucks my internet up for about 5min. And its not a good browser anyway... e.g. the favorites should just show up instantly. See UT from 1999 for a good and simple serverbrowser.

 

 

https://www.dropbox.com/s/8zso2ekazioprmc/ArmaReport_Log_20160420T104712_Leo.zip?dl=0

https://www.dropbox.com/s/hxzw94nu7let856/ArmaReport_Log_20160420T104943_Leo.zip?dl=0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem. It's very random, but will happen 4 or 5 times during the course of 2 hours of play. It seems to always happen when I access the map. I have the m key mapped to my logitech G502 gaming mouse. I saved my crash report if you need something out of it.

basic rpt:
----------------------
Process exit
----------------------
Exit code: 0xC0000005 - STATUS_ACCESS_VIOLATION
Running time: 00:47:16.3152220


----------------------
System information
----------------------
Date: 2016-04-20 18:20:50 / 2016-04-20 11:20:50 -07
Current dir: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3
Command line: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3\arma3launcher.exe"
CLR version: 4.0.30319.42000
OS Version: 10.0.10586.0 (Microsoft Windows NT 10.0.10586.0)
OS 64 bit: True
Process 64 bit: False
Culture: en-US
UI Culture: en-US
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am also getting this error from time to time even with 1.58.  It seems to occur for me when a lot of AI is spawned using Alive. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also have problems with my game crashing with "access violation" error when I hit "M".  Another thing I have discovered is that when I load a savegame in the campaign my tasks is gone, I can still finish some of the tasks if i just remeber them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also have problems with my game crashing with "access violation" error when I hit "M".  Another thing I have discovered is that when I load a savegame in the campaign my tasks is gone, I can still finish some of the tasks if i just remeber them.

 

Hi, guys! Anyone solved this problem? It comes to me after 1.58. Sometimes it happen when I access the map. 

 

I have the same problem. It's very random, but will happen 4 or 5 times during the course of 2 hours of play. It seems to always happen when I access the map. I have the m key mapped to my logitech G502 gaming mouse. I saved my crash report if you need something out of it.

basic rpt:

----------------------

Process exit

----------------------

Exit code: 0xC0000005 - STATUS_ACCESS_VIOLATION

Running time: 00:47:16.3152220

----------------------

System information

----------------------

Date: 2016-04-20 18:20:50 / 2016-04-20 11:20:50 -07

Current dir: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3

Command line: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3\arma3launcher.exe"

CLR version: 4.0.30319.42000

OS Version: 10.0.10586.0 (Microsoft Windows NT 10.0.10586.0)

OS 64 bit: True

Process 64 bit: False

Culture: en-US

UI Culture: en-US

 

Same errors too. The game is keeping crash when I access the map. After crash, the saves are missing and I have to start again. Even some missions got their own saving system (anti-altis), it did not work. However, some local missions (not download from workshop) can store the saves properly which can resume after crash. Maybe you guys want to try to add the mission files into mission folder manually and start the mission from local to avoid saves missing. I think this problem is related to memory allocating. Sometimes when we open the map, arma 3 apply more memory to do this command. However, the operation system can not provide memory or arma 3 can not get such memory in some reason. Then, CRASH!!!!  I think, only loading required mods and disabling not related mods is another potential way to solve this problem.  But, HEY, it is not a random problem because it occurs among many of us when we do the same action in the game. May be fixed in the next update?    

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I keep getting this error message every time I enter a MP mission and I not sure how to fix it. I also am getting a error  https://gyazo.com/50706cdae9ea8231e7315f94995e37a4  . i have also tried malloc system  it keeps me from crashing but my fps gos down to about 2 and stays there . i don't know how to fix this I have around 950 hours of play time. this is the first time it has done this . here is the crash log http://www.filedropper.com/armareportlog20160427t025439jonathan

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, guys!

Yesterday I had some positive experience:

I deleted DLL folder from Arma 3 directory, about 10 minutes the FPS in game has low down, and I started Steam cash verification of Arma files. After that I have been playing single mission nearly an 1,5 hour without any crashes. The map accession is works well too. If I have tonight a time, I will continue my experiments. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, guys!

Yesterday I had some positive experience:

I deleted DLL folder from Arma 3 directory, about 10 minutes the FPS in game has low down, and I started Steam cash verification of Arma files. After that I have been playing single mission nearly an 1,5 hour without any crashes. The map accession is works well too. If I have tonight a time, I will continue my experiments. 

Great!! I decide to try your methods. Actually, I update my graphic card driver and change some parameters, also do the steam verification. But, it did not work. Crash when I open the map.

 

Have you attend the DEV in recent update? I also encounter this problem in one DEV version. I think may be when we shift to the stable version, steam updater did not overwrite the unstable DLL with previous version which cause such annoying crash. What do you think?  

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

The crash on opening map issue in 1.58 is likely the same issue as this: [1.58] Non-existant task causes CTD, which was reportedly as fixed in today's Dev branch changelog.

 

Hopefully 1.58 will get a hotfix.

Tried to remove DLL folder and use steam to verify. Still crash sometimes when I open the map.  Waiting hotfix though.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great!! I decide to try your methods. Actually, I update my graphic card driver and change some parameters, also do the steam verification. But, it did not work. Crash when I open the map.

 

Have you attend the DEV in recent update? I also encounter this problem in one DEV version. I think may be when we shift to the stable version, steam updater did not overwrite the unstable DLL with previous version which cause such annoying crash. What do you think?

No, I did not use DEV in my game. Overwriting of DLL-files it is a one of the my idea to escape this crash bug. I don't know if i'm right, but yesterday I did not catch any crashes during an hour. Maybe it needs more time for this.  :)

Tried to remove DLL folder and use steam to verify. Still crash sometimes when I open the map.  Waiting hotfix though.....

Oh, pity. I had a stable access to the map yesterday. What is your Windows version?
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, I did not use DEV in my game. Overwriting of DLL-files it is a one of the my idea to escape this crash bug. I don't know if i'm right, but yesterday I did not catch any crashes during an hour. Maybe it needs more time for this.  :)

Oh, pity. I had a stable access to the map yesterday. What is your Windows version?

Glad to know you are playing normally without this issue. 

 

I play on Win 10. Actually, I did not encounter this error before. So, it is not likely the problem of Windows version. ceeeb has suggested something useful for the developer. Maybe I just need to wait the new update release. :D  Actually, using "GPS" and "J" can avoid this error if you want to check your tasks and map. :P  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Glad to know you are playing normally without this issue. 

 

I play on Win 10. Actually, I did not encounter this error before. So, it is not likely the problem of Windows version. ceeeb has suggested something useful for the developer. Maybe I just need to wait the new update release. :D  Actually, using "GPS" and "J" can avoid this error if you want to check your tasks and map. :P

About Windows: I guess maybe the case in a DirectX update version, but I play on Win10 too. Well, will see... and wait for a fix.
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

About Windows: I guess maybe the case in a DirectX update version, but I play on Win10 too. Well, will see... and wait for a fix.

Looks like arma 3 give a update about this problem. Let's try!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just got this "error" problem. Can someone please help?! I re installed twice already.  I hate that this "error" keeps showing up!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just got this "error" problem. Can someone please help?! I re installed twice already.  I hate that this "error" keeps showing up!

Hello Bryan,

 

thanks for letting us know.

 

Now, here are few tips that you might try to get rid of this issue.

https://community.bistudio.com/wiki/Arma_3_Unusual_process_exit#0xC0000005_-_ACCESS_VIOLATION

Please make sure that this error is not caused by any conflict between mods, try to run vanilla version, if you will still encounter this issue, please send me your crashdumps.

Crashdump (mdmp + rpt + bidmp) files should be located in this directory:
<drive>:\Users\<username>\AppData\Local\Arma 3
 
Once you have those files ready, zip them up and upload them to some free file sharing service (Dropbox or Google Drive for example)  and PM me the link to those files so we can look into that.
 
Thanks :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

All of a sudden I can't play anymore....... Rebooting, reinstalling, nothing works... can anyone show me where to put -malloc=system in the launch parameter? If anyone has any other solution, i'll be happy to hear it. Otherwise i might have to quit playing Arma,...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Either add -malloc=system to your launch parameters in Steam or go to the launch parameters section in the launcher and select system from the memory drop down list.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×