Jump to content
Sign in to follow this  
x39

X39s Enhanced Marker Placement

Recommended Posts

PROJECT CANCELLED DUE LACK OF TIME + ANOTHER MOD DOING WAY BETTER WAS RELEASED!

PLEASE USE THE SWEET MARKERS SYSTEM INSTEAD

600px-XEnMaPl_Logo.jpeg

WIKI

Features


  • Simple placement of markers with rotation/color selection/marker size DURING mission
  • Marker setup saved upon every created marker
  • Integrated inside of the default ArmA map

What is this?


X39s Enhanced Marker Placement (or short: XEnMaPl) is a small extension for a LONG needed feature which the default ArmA inMission marker placer just missed out ... REAL EDITING and QUICK selection of EVERYTHING!

How does it look?


600px-ArmA3Screenshot_XEhMaPl_Presentation.jpg

So i want to test but how to open it?


simply open your map and click somewhere while holding the ALT key and WHOOOPS the UI will popup ^^



Requirements

Downloads

Changelog

1.0.2
   Fixed
       \- mod is incompatible with latest arma versions due a changed onMapSingleClick parameter stack
   Added
   Removed
   Changed
       |- New logo
       \- Color selection listbox will now also show the color inside of the listbox so that you dont need to select extra
1.0.1
   Fixed
   Added
       \- Angles now can be typed in manually
   Removed
   Changed
       \- Slider for rotation will now apply absolute values to the angle
1.0.0
   RELEASE

Edited by X39

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very nice. this will make easier to place which direction we plan to attack for the others in our game

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for informing us about the release :cool:

Release frontpaged on the Armaholic homepage.

================================================

We have also "connected" these pages to your account on Armaholic.

This means in the future you will be able to maintain these pages yourself if you wish to do so. Once this new feature is ready we will contact you about it and explain how things work and what options you have.

When you have any questions already feel free to PM or email me!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is this capable of lines? Like start and end paintbrush style...

Share this post


Link to post
Share on other sites

It works but my character/soldier 'beams' to the marker position?? I tested in the sample mission that's provided with the xmedsys (XMedSysExampleMission.Stratis). All xmed mods are active and pressed preview in the editor.As soon as I press on the map while holding the alt key i get the nice gui but also my soldier is exact at that location.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get the following popup error

Warning Message: Addon 'X39_GM_Insurgency' requires addon 'X39_ActionUi_Scripting'

X39_ActionUi_Scripting.pbo is missing from the archives.

Share this post


Link to post
Share on other sites
It works but my character/soldier 'beams' to the marker position?? I tested in the sample mission that's provided with the xmedsys (XMedSysExampleMission.Stratis). All xmed mods are active and pressed preview in the editor.As soon as I press on the map while holding the alt key i get the nice gui but also my soldier is exact at that location.

In the editor "example mission mode" alt+click is for teleporting, too. Try it in a real mission. I´m not sure but the key for teleport can be change.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Is it client side? I would be very interested if so.

it is

Share this post


Link to post
Share on other sites
In the editor "example mission mode" alt+click is for teleporting, too. Try it in a real mission. I´m not sure but the key for teleport can be change.

Yes you are right..did not know that. thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

X39 - I like this it's definitely useful, but it's a little clunky to use.

For instance on the degrees bar would it be possible to have a snap to at 90, 180, 270 degress etc.

There is no image of what the rotated icon will look like so I actually spent three times as long when I was using it as i would place an icon down, it was 90 degrees the Wrong way have to delete it and gop 90 degrees the other way etc etc...

Not sure what's possible, but could it be made more intuitive ?

SJ

Share this post


Link to post
Share on other sites
X39 - I like this it's definitely useful, but it's a little clunky to use.

For instance on the degrees bar would it be possible to have a snap to at 90, 180, 270 degress etc.

There is no image of what the rotated icon will look like so I actually spent three times as long when I was using it as i would place an icon down, it was 90 degrees the Wrong way have to delete it and gop 90 degrees the other way etc etc...

Not sure what's possible, but could it be made more intuitive ?

SJ

already searched a way to change the angle of the example pic but ... found no way : /

for the slider:

you will be able to type in numbers soon (just picked the wrong thing here ... was intended as display but now after me using it its just too anoying to have 90.124142 91.2412 everytime)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for informing us about the updated release :cool:

Release frontpaged on the Armaholic homepage.

================================================

We have also "connected" these pages to your account on Armaholic.

This means in the future you will be able to maintain these pages yourself if you wish to do so. Once this new feature is ready we will contact you about it and explain how things work and what options you have.

When you have any questions already feel free to PM or email me!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great work! I like this mod but I found a small lag in it. I have to press ALT + Left mouse button and menu appear in 2-3 seconds. Is it possible to make this lag less in time?

Share this post


Link to post
Share on other sites

As thats armas behaviour

No

Simply reduce the script load in the mission

Got no timeout at my side

Share this post


Link to post
Share on other sites

Installed the mod today, but all I get is this error message when alt-clicking on the map. Dev branch Arma, no other mods.

Error in expression <EhMaPl", "onMapSingleClick", {
if(_this select 3) then
{
(_this select 0) call X>
 Error position: <select 3) then
{
(_this select 0) call X>
 Error Zero divisor
File X39_EnhancedMarkerPlacement_scripting\Functions\initMod.sqf, line 13

Share this post


Link to post
Share on other sites
Installed the mod today, but all I get is this error message when alt-clicking on the map. Dev branch Arma, no other mods.

Error in expression <EhMaPl", "onMapSingleClick", {
if(_this select 3) then
{
(_this select 0) call X>
 Error position: <select 3) then
{
(_this select 0) call X>
 Error Zero divisor
File X39_EnhancedMarkerPlacement_scripting\Functions\initMod.sqf, line 13

dev branch is never supported per default

please use stable branch

also "no mods" cant be

you need at least XLib to run this

kindly regards

X39

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the same trouble as eclaird, with the same error showing up in the RPT:

Error in expression <EhMaPl", "onMapSingleClick", {

if(_this select 3) then

{

(_this select 0) call X>

Error position: <select 3) then

{

(_this select 0) call X>

Error Zero divisor

File X39_EnhancedMarkerPlacement_scripting\Functions\initMod.sqf, line 13

I'm running stable branch. ARMA version details:

Original output filename: Arma3Retail_DX11

Exe timestamp: 2014/05/06 02:00:09

Current time: 2014/05/13 17:18:49

Type: Public

Branch: Stable

Version: 1.18.124200

Only mods running are @XEnMaPl (1.0.1) and @XLib (0.1.4-beta). Tried launching both from Steam and PWS - same behaviour. Also tried reinstalling both XLib and XEnMaPl; it didn't fix it. Also created a new player profile with the default keybindings to make sure it wasn't an issue there.

Has anyone had this issue and resolved it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'm having the same trouble as eclaird, with the same error showing up in the RPT:

I'm running stable branch. ARMA version details:

Only mods running are @XEnMaPl (1.0.1) and @XLib (0.1.4-beta). Tried launching both from Steam and PWS - same behaviour. Also tried reinstalling both XLib and XEnMaPl; it didn't fix it. Also created a new player profile with the default keybindings to make sure it wasn't an issue there.

Has anyone had this issue and resolved it?

there is some issue with the latest version i had no time yet to check

somehow something is going wrong

but yeah ...

my head is full with tons of stuff i need to do

Share this post


Link to post
Share on other sites
pls fix this when ever you can x39 we need this ;)

Izs on my todo list for this we

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×