Jump to content
Sign in to follow this  
Kieran

AI animations not working with triggers

Recommended Posts

Hey

Currently i'm having trouble getting this to work.

I have an AI doing an animation then a trigger on a countdown

once the countdown is finished i want the AI to stop the animation and move to the waypoint set.

Problems

The ai will either not do the animation at all, then move to the waypoint after the countdown

or

the animation will play and wont go to the waypoint at the end of the countdown.

Here is the code i am using

Waypoint #1

this switchMove "InBaseMoves_repairVehiclePne"; this disableAI "ANIM";

Trigger > TYPE:Switch > ACTIVATION: Anybody >TIMER: 15

Waypoint #2

Move

Trigger is synchronized with waypoint #1

Any help will be greatly Appreciated :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Switchanim "auto"

Or something to fetch him back to life iirc looks like you disabled him

On iPhone can't quite see it sorry zoom forked on screen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks guys

I tried

UNIT switchMove "";

And the unit stopped after the trigger countdown has been reached good!

problem is the AI will not go to the waypoint?

Share this post


Link to post
Share on other sites

name the unit you want to stop doing the animation and put in the trigger name enableAI "ANIM"; and for the waypoint put in the condition triggerActivated triggername or sync it, which ever you find best. And for the trigger type I have none. This works for me.

Edited by Hapexi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×