Jump to content

Recommended Posts

4 hours ago, shuko said:

I actually reinstalled Arma just to check this out. ;)

 

Well, thank you for your help. I figured out what I did wrong I guess. My blacklist_1 rectangle had a rotation of 180. When I put that back to 0, it worked as needed. 

 

Spoiler

874f48aa036083e1a7133038730136db.jpg

 
 

 

but at 180, it was having that weird behavior. Plus I have no idea how it got to 180 rotation. 

 

Spoiler

62065e4a8ea84581b08c8efec4950709.jpg

 
 

 

But yeah, thanks for the help. I honestly overlooked the rotation, not thinking it was the reason. 

Edited by ace16huey

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, ace16huey said:

rotation of 180. When I put that back to 0, it worked as needed. 

 

Interesting, I'm glad you figured it out and got it working.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, I have small problem.

 

I have helicopter that spawns at random place in map. I also have opfor car that spawns 3500 - 4200m from the helicopter. Everything works fine BUT the script gives out error everytime I use it. Any way I could fix this ? Maybe I have wrong parameters or smth?

 

Init.sqf

// SH pos
call compile preprocessfile "SHK_pos\shk_pos_init.sqf";
{ _x setpos (["area1",0,"",[]] call SHK_pos) } foreach [heli];

{ _x setpos ([heli,[3500,4200], random 360,0,[1,250],[250,"B_Plane_CAS_01_F"]] call SHK_pos) } foreach [OpCar1];
OpCar2 setPos (OpCar1 getPos [4,280]);
OpCar3 setPos (OpCar1 getPos [4,100]);

Error code
b014c07e20.png



Edit;
F*ck I'm such an idiot, it's because of the unused parameters on the the first call. Kids, go through your parameters before you post =D

Edited by Akzu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×