Jump to content
Sign in to follow this  
DanSireUK

Unable to load missions on dedicated server

Recommended Posts

I am attempting to set up a dedicated server but seem unable to load either of the two alpha missions (Headhunters & Escape From Stratis). I am running the dedicated server and client on the same PC (using the steam_appid.txt trick)

I get the receiving data message for a short while but am eventually kicked back to the missions selection screen.

If I try to start the same mission again I see the message:

Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.

a3_modules_f_sites

Any suggestions?

Thanks.

Server log below.

https://docs.google.com/file/d/0B4XTZr1qNsoDQ01xUWJDeU1qTWc/edit?usp=sharing

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am not entirely sure, i don't use the dev build. I think the Civ site was the only one disabled. (i know it was a resource hog)

from changelog spotrep #00002

Civilian Sites were disabled

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is anyone with a dedicated server able to test one of these missions please on the latest stable build?

I want to rule out any possible setup or configuration issue on my end. I did try a community mission and that did appear to work although there were still many errors in the server .rpt.

Thanks,

Daniel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×