Jump to content
Sign in to follow this  
opftafel007

Patch v1.55 Ai speak slomotion

Recommended Posts

since i downloaded the patch v1.55 (you know the new one) my ai have bein speaking in slomotion for some reason?

how does this come? and how can i fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

these are probably UK troops of the BAF addonpack that you don't posses completely? Even if you do have it it can happen. Part of the previous patch was the "free use" of the Britisch forces addon with lower quality then usual including low quality sound. This semi functional annoyance was a good reason for me to buy the BAF addon. If you do have BAF complete version and still have this problem idd report it in the path topic and see if others have reporte this there. Or just dont play missions that use BAF units! gl. :)

BAF & PMC 13,50 €

http://www.sprocketidea.com/joomla/index.php?page=shop.product_details&flypage=sprocket.tpl&product_id=40&category_id=11&option=com_virtuemart&Itemid=2&banner_tag=nl_pmcbaf&vmcchk=1&Itemid=2

Share this post


Link to post
Share on other sites

No it is definitely not a BAS sound Issue, it is more pronouncec now since the BAF lite sound has better quality. It is a extreme unnatural low pitched voice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is a bug: http://dev-heaven.net/issues/15176

It is very annoying. CrCti for example is unplayable now. I hope they fix this really soon or i cant play my most loved arma2 mission anymore and therefore wont play the game much more at all.

So please vote for this bug on dev heaven :j:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahh I noticed this issue yesterday when I joined a public server (CTI).

I wondered what the heck was going on, and had to put the ingame 'Radio' down to almost nothing to stop hearing the annoying sound.

Glad I read this post to realise what the issue is about.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ODEN;1791364']Happy me I never ran into it :party:

This happens on the "Greetings (English)"' date=' [u']NOT[/u] the Radio Chatters.

Are you definitely sure?

---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------

Yep most likely this issue

http://dev-heaven.net/issues/15176

Voted +1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×